DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Fes-te soci d'iEARN- Pangea

 

 

Uneix-te a  iEARN-Pangea i gaudeix d'un munt d'avantatges compartits amb un grup de mestres compromesos amb l'educació.

 

 

 

 

Des d'iEARN - Pangea es potencia la relació del món amb les tecnologies que utilitzen els nostres alumnes fora de les aules. Això requereix un canvi en la manera d'ensenyar i d'aprendre. A iEARN-Pangea mitjançant tallers i cursos ajuda al professorat a formar-se en el mobile learning, ús de la realitat augmentada, eines 2.0, desenvolupament de les competències, ús i integració de les TIC a l'aula...

A iEARN - Pangea estem treballant perquè la metodologia TPACK i el mobile learning s'implementin a l'aula, on els projectes i les TIC cada dia prenen més pes.

 

COM FER-SE SOCI

Si vols fer-te soci o sòcia d'iEARN-Pangea omple el formulari següent i entra a formar part d'un gran grup de mestres implicats amb les TIC i els projectes telemàtics.La quota anual és de 25€. El cobrament de la quota es fa mitjançant un rebut domiciliat. La renovació de soci es renova anualment. Si tens qualsevol dubte o consulta pots comunicar-te amb la secretaria d'iEARN -Pangea mitjançant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Esperem la teva col·laboració activa dins la nostra associació. Nosaltres continuarem treballant perquè les noves tecnologies formin part de l'educació i que l'aprenentatge sigui fruit de la interacció entre alumnes i professors d'escoles d'arreu del món.

 

FORMULARI PER FER-SE SOCI O SÒCIA D'iEARN-PANGEA

  

Som membres de...

Instagram

 

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.