DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS  

EVE 2021

Mapa dels nostres projectes

Moodle Projectes

Inscripció als Projectes

Inscripció

Recull eines i apps

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

Participeu a l'Assemblea 2015

Us recordem que el proper dissabte 18 d'abril celebrarem l'assemblea anual a l'escola Sant Andreu de Badalona (Avda. Martí Pujol 50). Començarem a les 10h. Trobareu les indicacions per arribar-hi en aquest enllaç.

  • Començarem amb una presentació per part d'en Narcís Vives i la  Carmina Pinya del projecte "Quilòmetre Quadrat Ciutat". 
  • A continuació, presentarem un document sobre les característiques que han de tenir els projectes telemàtics per ser inclosos a l'oferta d'IEARN-PANGEA. Esperem la vostra participació per enriquir i modificar tot allò que calgui en aquest document abans de la seva publicació.
  • A continuació, iniciarem l'assembla anual segons els punts de l'ordre del dia que us hem enviat en el correu anterior. En el informe de gestió i pla de treball, informarem de les escoles d'estiu i tardor, el projecte Adobe Youth Voices, el desenvolupament dels projectes en marxa, els nous projectes, la participació en les conferències internacionals i les relacions establertes amb altres entitats en els últims mesos.

Esperem la vostra assistència i participació. 

En el formulari d'inscripció us preguntem si us quedareu a dinar, és necessari per poder fer la reserva en un restaurant proper al lloc de celebració de l'assemblea.

Subscripció Butlletí mensual

Mediateca

iEARN Internacional

iEARN Latina

Pangea

Som membres de...

Instagram

 

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.