DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS  

Mapa dels nostres projectes

Moodle Projectes

Inscripció als Projectes

Inscripció

Recull eines i apps

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

Intercanvis culturals amb l'Índia

L'escola Rishikul Vidyapeeth està tenint Programes d'Intercanvi Cultural i Educatiu amb molt d'èxit al llarg dels últims 6 anys amb països com Alemanya, Canadà, Austràlia, Regne Unit, Àustria, Noruega, Japó. Ara està tractant amb escoles americanes i espanyoles.
La vostra escola pot demanar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a formar part d'aquest programa d'intercanvi que es realitzaria des de setembre fins al febrer, amb una durada de 10-12 dies. Està dirigit a alumnes de 12 a 17 anys.

 

Rishikul Vidyapeeth és una escola que brinda educació a 4.000 estudiants a l'Índia. És una dels més grans i més important escoles de coeducació des dels nivells infantils fins els superiors.
Aquesta mateixa setmana va rebre el reconeixement de membre d'honor de la UNESCO.

Han guanyat el Premi Internacional de l'escola de British Council sis vegades seguides. Són un membre de Tony Blair Face a la Fundació Fe i iEARN Índia. col·laboració amb l'Escola de Magisteri a Stuttgart Alemanya. Són membres de grups interculturals com AFS i Joventut per a la comprensió de l'Índia. L'escola coordina programes d'educació superior amb USIEF i Centre Amèrica. En 2012-13 l'escola ha rebut el seu primer estudiant d'Intercanvi Pedagògic de Noruega. Per 2013-14 any acadèmic de l'escola rebrà estudiants d'intercanvi educatiu de Finlàndia i Estònia.


Què representa per l'alumnat formar part d'un programa d'intercanvi?

L'intercanvi d'estudiants complementa l'educació formal de manera important i emocionant. L'alumne viu amb una família d'acollida i assisteix a una escola local al país d'acollida. L'alumne faria i viuria com qualsevol altre adolescent del país i es submergiria en la cultura pròpia. Aprendre anglès i adquirir una valuosa experiència internacional. L'alumne desenvolupa les pròpies capacitats. Ésser un estudiant d'intercanvi és una experiència desafiant i gratificant. Programes d'intercanvi estudiantil promoure la tolerància, la maduresa i la independència. També encoratgen una perspectiva internacional. En un món molt competitiu aquests són unes qualitats molt desitjades.

Si vols que la teva escola i els teus alumnes participin en aquest programa d'intercanvi a l'Índia fés-nos-ho saber.

 

Subscripció Butlletí mensual

Mediateca

iEARN Internacional

iEARN Latina

Pangea

Som membres de...

Instagram

 

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.