DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS

Inscripció als Projectes

Inscripció

Moodle Projectes

Mapa dels nostres projectes

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

Jornada "Projectes telemàtics"

Us convidem a participar a la jornada de presentació dels projectes telemàtics d’iEARN-Pangea, que hem organitzat conjuntament amb la Xarxa Territorial de la UOC.

En aquesta jornada es presentaran alguns dels projectes telemàtics cooperatius que oferim actualment adreçats a diferents etapes educatives: La Dora – Bongoh – SardaTIC – Ciutats lectores – Adobe Youth Voices. Es durà a terme una presentació participativa, durant la qual els assistents podreu fer servir els vostres dispositius mòbils o ordinadors portàtils per interactuar amb els ponents, que ens presentaran alguns projectes i les eines TIC que s’hi fan servir i que podeu integrar fàcilment a les vostres aules.

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

L’activitat tindrà lloc el dia 28 de febrer de 10.00 h a 13.00 h a la seu de la UOC a Salt (c. Carrer Sant Antoni, 1), amb descans per esmorzar, a càrrec dels organitzadors. L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que ompliu  aquest formulari.

 

 

Mediateca

Recull eines i apps

Projecte "Escenarios saludables"

Projecte KM2 Ciutat

 

Som membres de...

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.