DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS  

EVE 2020

Mapa dels nostres projectes

Moodle Projectes

Inscripció als Projectes

Inscripció

Recull eines i apps

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

Últimes places per AYV 2014-15

adobe youth voices

Encara hi sou a temps d'apuntar-vos al projecte Adobe Youth Voices 2014-15. El termini de presentació de sol·licituds s'ha ampliat fins el 12 de setembre.

Adobe Youth Voices, el programa benèfic principal i global de la fundació Adobe , dóna poder als joves per utilitzar la tecnologia, explorar i expressar les seves perspectives sobre temes que els impacten a ells i a les seves comunitats. Amb aquest projecte, els joves d'entre 13 i 18 anys creen vídeos, animacions, composicions fotogràfiques, presentacions, música i altres elements convincents que contribueixen a les perspectives fonamentals dels joves sobre temes essencials i inspiren noves solucions a problemes persistents. Es tracta de "crear amb un fi".

Amb el Projecte Adobe Youth Voices i iEARN-Pangea teniu la possibilitat d'obtenir llicències d'Adobe Phostoshop i Adobe Premiere Elements al núvol per a les vostres escoles. Només cal que participeu en el curs on-line i el projecte internacional AYV. Cada professor implicat realitzarà un curs en línia de 8 setmanes (en espanyol), juntament amb els educadors d'Argentina i Mèxic. S’ofereixen dues opcions per rebre el curs on-line: a finals de setembre o a finals de febrer.

Per a més informació dirigiu-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Subscripció Butlletí mensual

Mediateca

iEARN Internacional

iEARN Latina

Pangea

Som membres de...

Instagram

 

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.